logo Uitjes en Eten - bedrijfsuitjes
Uitjes en eten // Bedrijfsuitjes // Noordholland // Teambuilding Zandvoort
Bedrijfsuitje Zandvoort

Teambuilding Strand

Teambuilding activiteiten voor een all-in prijs.

Teambuilding activiteiten op de stranden van Hoek van Holland, Zandvoort, Egmond aan Zee of Petten. Bij Uitjes en Eten is alles mogelijk. Wij verzorgen uw bedrijfsuitje op maat. Bij Teambuilding Strand staan samenwerken, uitdagingen aangaan en vooral plezier centraal. Elkaar beter leren kennen en samen met elkaar grenzen verleggen op de mooie stranden van Hoek van Holland, Zandvoort, Egmond aan Zee of Petten. Leg de basis voor een goede samenwerking binnen het bedrijf. Wordt een topteam en ontdek de kracht van het collectief!

Genieten, ontdekken, teambuilding en natuurlijk lekker eten en drinken staan bij Uitjes en Eten voorop. Wij organiseren vele en diversen bedrijfsuitjes of groepsuitjes. Dit doen wij al jaren lang. Met onze ervaring wordt jullie bedrijfsuitje een groot succes!.

Meer weten over een teambuilding programma? Klik dan hier.

Een selectie van onze bedrijfsuitjes en groepsuitjes:


Blokarten Powerkiten

Blokarten Powerkiten

Blokarten Powerkiten is een actief spelprogramma waarbij alle zintuigen worden aangesproken. De groep wordt opgesplitst waarbij 1 team gaat Blokarten en 1 team gaat Powerkiten. Beide programma's zijn hele belevenissen waarbij het Blokarten tot wel 60 km/h gaat. Na alle inspanningen wacht u een overheerlijke BBQ met een heerlijke borrel.

Vanaf € 45,50 p.p. excl. BTW

Lees meer
Beach Adventure

Beach Adventure

Een uitdagend bedrijfsuitje op het strand. Teams strijden tegen elkaar in zeer wisselende programma onderdelen. Creativiteit, plezier, een beetje 'strijd' en vooral veel lol kenmerken dit programma. Deze spetterende dag zal worden afgesloten met een heerlijke BBQ.

Vanaf € 37,50 p.p. excl. BTW

Lees meer
Sport en Spel op het strand

Strand Sport en Spel

Een geweldig bedrijfsuitje op een Noord-Hollands strand met een licht competitief karakter, dat is een Strand Sport en Spel dag. Lekker op blote voeten deelnemen aan ontspannen activiteiten die voor iedereen leuk zijn. Creativiteit, plezier, een beetje 'strijd' en vooral veel lol kenmerken dit programma. Het strandprogramma wordt afgesloten met een heerlijke borrel en BBQ buffet. Met elkaar genieten op het Hollandse strand.

Vanaf € 26,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
Expeditie Strand

Expeditie Strand

Expeditie Strand, het meest avontuurlijk spelprogramma van Uitjes en Eten. De Expeditie bestaat uit diverse uitdagende teamspelen waarbij samenwerken, strijden maar vooral plezier belangrijk is. Welk team wint de prestigieuze Expeditie Strand bokaal? Het strandprogramma wordt afgesloten met een heerlijke borrel en BBQ buffet.

Vanaf € 30,50 p.p. excl. BTW

Lees meer
Strand Fun en Feest

Strand Fun en Feest

Strand Fun en Feest is een uitje waarbij strand, sport en spel gecombineerd worden met een heerlijke BBQ en afsluitend een spetterende Strandparty met DJ. Jullie beginnen met diverse activiteiten op het strand zoals beachvolleybal waarna jullie vervolgens kunnen nagenieten van een heerlijke BBQ. Ter afsluiting zorgt onze DJ dat de dag spetterend wordt afgesloten!

Vanaf € 89,50 p.p. excl. BTW

Lees meer

Uitjes en Eten organiseert bedrijfsuitjes en groepsuitjes door heel Nederland. Kijkt u ook eens op de sites over bedrijfsuitjes in Amsterdam, groepsuitjes in Utrecht, teamuitjes in Den Haag of afdelingsuitje in Alkmaar.

Teambuilding

Teambuilding activiteiten

U wilt een teambuilding programma samenstellen maar u groep is zeer divers. U wilt een hechte groep zonder dat er iemand buiten de boot valt. Uitjes en Eten biedt teambuilding activiteiten aan die voor iedereen geschikt zijn.

Teambuilding en eten

Uitjes en Eten zorgt altijd dat uw teambuilding dag tot in de puntjes verzorgd is. Naast de teambuilding activiteiten regelen wij ook voor u een compleet drie gangen diner.

Teambuilding strand

De Teambuilding strand activiteiten bij Uitjes en Eten richten zich op intensieve en sportieve teambuilding! Tijdens het bedrijfsuitje op het strand wordt er door uw collega's samengewerkt. Met elkaar, maar ook met zichzelf!

Teambuilding bedrijven

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om in het jaarlijkse bedrijfsuitje teambuilding activiteiten te verwerken. Uitjes en Eten regelt uw uitje tot in de puntjes!

Outdoor Teambuilding

Wat is er nou lekkerder dan uw bedrijfsuitje in de buitenlucht te houden. De wind door uw haren voelen waaien en genieten van het zonnetje. Steeds meer bedrijven kiezen voor een bedrijfsuitje met outdoor teambuilding activiteiten.