logo Uitjes en Eten - bedrijfsuitjes
Uitjes en eten // Bedrijfsuitjes // Teambuilding // Teambuilding en eten
Bedrijfsuitje Haarlem

Bedrijfsuitje met teambuilding

Bedrijfsuitje voor een all-in prijs


Teambuilding in combinatie met eten!

Uitjes en Eten zorgt altijd dat uw teambuilding dag tot in de puntjes verzorgd is. Naast de teambuilding activiteiten regelen wij voor u ook een compleet drie gangen diner. Wij werken samen met meer dan 200 restaurants door heel Nederland dus we vinden altijd een perfecte locatie voor een teambuilding uitje bij u in buurt.

Wat is teambuilding?

Het doel van onze teambuilding activiteiten is uw individuele medewerkers samen te smelten tot een hecht team! Iedereen verlegd zijn grenzen, wordt geinspireerd door teamleden en de kracht van het collectief wordt snel duidelijk.

De Uitjes en Eten organisatie!

Wij regelen alles tot in de puntjes. Van een bedrijfsuitje met teambuilding activiteiten tot heerlijke catering. Daarnaast is Uitjes en Eten is door heel Nederland actief, van Den Bosch tot Groningen en het strand van Callantsoog tot het strand bij Hoek van Holland. Een bedrijfsuitje teambuilding bij u in de buurt is daarom voor ons geen probleem.

Hieronder een selectie van onze teambuilding bedrijfsuitjes:


Teambuilding Outdoor

Teambuilding Outdoor

Met Teambuilding Outdoor ga je met elkaar de uitdaging aan en wordt je samen een topteam. De kracht van het collectief zal snel zichtbaar zijn. Teambuilding Outdoor is het ondernemen van speciaal geselecteerde opdrachten waarbij iedereen zijn grenzen verlegd en de andere teamleden inspireert. De dag zal worden afgesloten met een heerlijke BBQ en een drankje.

Vanaf € 27,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
Wie is de rat?

Wie is de Rat? Teambuilding

Wie is de Rat is een geheimzinnig bedrijfsuitje. Er is namelijk niemand die weet wie de Rat is. Hoe listig is de Rat en lukt het hem om zijn team te laten verliezen? List en bedrog, teambuilding en een heerlijk driegangen menu staan centraal tijdens dit spel.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
Hilarisch spel; boeiend tot het eind

Escape in the City Teambuilding

Een hilarisch teambuilding programma waarbij het hele team geketend met handboeien door de stad op zoek gaat naar de codes van de cijfersloten van de boeien. Inventief zijn, samenwerken en plezier maken. Dat is het gekste teamuitje van Nederland.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
Minute to Win it

Minute to Win it Teambuilding

Minute to Win it, een uitje met diverse behendigheidsspelletjes is een combinatie van durf, concentratie, sensatie en humor. Laat je niet afleiden door je tegenstander en probeer de opdracht foutloos uit te voeren. Uiteraard wordt Minute to Win it gecombineerd met een heerlijk diner en gaat de winnaar naar huis met de felbegeerde Minute to Win it trofee.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
Expeditie Strand

Expeditie Strand Teambuilding

Expeditie Strand, het meest avontuurlijk spelprogramma van Uitjes en Eten. De Expeditie bestaat uit diverse uitdagende teamspelen waarbij samenwerken, strijden maar vooral plezier belangrijk is. Welk team wint de prestigieuze Expeditie Strand bokaal? Het strandprogramma wordt afgesloten met een heerlijke borrel en BBQ buffet.

Vanaf € 30,50 p.p. excl. BTW

Lees meer
Strijdlustig teamspel in een restaurant

DinerSlag Teambuilding

DinerSlag is een strijdlustig teamspel waarbij vele leuke en spannende spelen afgewisseld worden met lekker eten en drinken. Tijdens dit bedrijfsuitje strijden de diverse teams om de felbegeerde DinerSlag Trofee.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer


Uitjes en Eten organiseert naast Teambuilding activiteiten ook andere soorten uitjes zoals bedrijfsuitjes en groepsuitjes. Dit doen wij door heel Nederland. Kijkt u ook eens op de sites over bedrijfsuitjes in Amsterdam, groepsuitjes in Utrecht, teamuitjes in Den Haag of afdelingsuitje in Alkmaar.

Teambuilding

Teambuilding activiteiten

U wilt een teambuilding programma samenstellen maar u groep is zeer divers. U wilt een hechte groep zonder dat er iemand buiten de boot valt. Uitjes en Eten biedt teambuilding activiteiten aan die voor iedereen geschikt zijn.

Teambuilding en eten

Uitjes en Eten zorgt altijd dat uw teambuilding dag tot in de puntjes verzorgd is. Naast de teambuilding activiteiten regelen wij ook voor u een compleet drie gangen diner.

Teambuilding strand

De Teambuilding strand activiteiten bij Uitjes en Eten richten zich op intensieve en sportieve teambuilding! Tijdens het bedrijfsuitje op het strand wordt er door uw collega's samengewerkt. Met elkaar, maar ook met zichzelf!

Teambuilding bedrijven

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om in het jaarlijkse bedrijfsuitje teambuilding activiteiten te verwerken. Uitjes en Eten regelt uw uitje tot in de puntjes!

Outdoor Teambuilding

Wat is er nou lekkerder dan uw bedrijfsuitje in de buitenlucht te houden. De wind door uw haren voelen waaien en genieten van het zonnetje. Steeds meer bedrijven kiezen voor een bedrijfsuitje met outdoor teambuilding activiteiten.