logo Uitjes en Eten - bedrijfsuitjes
Uitjes en eten // Bedrijfsuitjes // Teambuilding // Teambuilding activiteiten
Bedrijfsuitje Rotterdam

Teambuilding activiteiten

Teambuilding voor een all-in prijs


Teambuilding activiteiten voor iedereen!

U wilt een teambuilding programma samenstellen maar u groep is zeer divers. U wilt een hechte groep zonder dat er iemand buiten de boot valt. Uitjes en Eten biedt teambuilding activiteiten aan die voor iedereen geschikt zijn. Wilt u een sportief uitje of wilt u het liever wat rustiger aan doen. Wij kunnen de beste teamactiviteiten voor uw groep samenstellen.

Word een topteam!

De kern van Teambuilding is het ondernemen van speciaal geselecteerde opdrachten. Iedereen verlegd zijn grenzen, wordt geinspireerd door zijn teamleden en de kracht van het collectief wordt snel zichtbaar. Een teamprogramma met een staartje! Het doel van de teambuilding activiteiten is om een topteam te worden!

De Uitjes en Eten organisatie!

Wij regelen uw bedrijfsuitje met Teambuilding tot in de puntjes. Van de leuskte activiteiten tot de lekkerste catering, Uitjes en Eten regelt het voor u. Bovendien is Uitjes en Eten door heel Nederland actief, van Den Bosch tot Groningen en van het strand van Callantsoog tot het strand bij Hoek van Holland. Een bedrijfsuitje teambuilding bij u in de buurt is daarom voor ons geen probleem.


Beach Adventure

Beach Adventure

Een uitdagend bedrijfsuitje op het strand. Teams strijden tegen elkaar in zeer wisselende programma onderdelen. Creativiteit, plezier, een beetje 'strijd' en vooral veel lol kenmerken dit programma. Deze spetterende dag zal worden afgesloten met een heerlijke BBQ.

Vanaf € 37,50 p.p. excl. BTW

Lees meer
Wie is de rat?

Wie is de Rat?

Wie is de Rat is een geheimzinnig bedrijfsuitje. Er is namelijk niemand die weet wie de Rat is. Hoe listig is de Rat en lukt het hem om zijn team te laten verliezen? List en bedrog, teambuilding en een heerlijk driegangen menu staan centraal tijdens dit spel.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
Hilarisch spel; boeiend tot het eind

Escape in the City

Een hilarische teambuilding activiteit waarbij het hele team geketend met handboeien door de stad op zoek gaat naar de codes van de cijfersloten van de boeien. Inventief zijn, samenwerken en plezier maken. Dat is het gekste teamuitje van Nederland.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
Expeditie Strand

Expeditie Strand

Expeditie Strand, het meest avontuurlijk spelprogramma van Uitjes en Eten. De Expeditie bestaat uit diverse uitdagende teamspelen waarbij samenwerken, strijden maar vooral plezier belangrijk is. Welk team wint de prestigieuze Expeditie Strand bokaal? Het strandprogramma wordt afgesloten met een heerlijke borrel en BBQ buffet.

Vanaf € 30,50 p.p. excl. BTW

Lees meer
Strijdlustig teamspel in een restaurant

DinerSlag

DinerSlag is een strijdlustig teamspel waarbij vele leuke en spannende spelen afgewisseld worden met lekker eten en drinken. Tijdens dit bedrijfsuitje strijden de diverse teams om de DinerSlag Trofee.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
Strand Fun en Feest

Strand Fun en Feest

Strand Fun en Feest is een uitje waarbij strand, sport en spel gecombineerd worden met een heerlijke BBQ en afsluitend een spetterende Strandparty met DJ. Jullie beginnen met diverse activiteiten op het strand zoals beachvolleybal waarna jullie vervolgens kunnen nagenieten van een heerlijke BBQ. Ter afsluiting zorgt onze DJ dat de dag spetterend wordt afgesloten!

Vanaf € 89,50 p.p. excl. BTW

Lees meer


Uitjes en Eten organiseert naast Teambuilding activiteiten ook andere soorten uitjes zoals bedrijfsuitjes en groepsuitjes. Dit doen wij door heel Nederland. Kijkt u ook eens op de sites over bedrijfsuitjes in Amsterdam, groepsuitjes in Utrecht, teamuitjes in Den Haag of afdelingsuitje in Alkmaar.

Teambuilding

Teambuilding activiteiten

U wilt een teambuilding programma samenstellen maar u groep is zeer divers. U wilt een hechte groep zonder dat er iemand buiten de boot valt. Uitjes en Eten biedt teambuilding activiteiten aan die voor iedereen geschikt zijn.

Teambuilding en eten

Uitjes en Eten zorgt altijd dat uw teambuilding dag tot in de puntjes verzorgd is. Naast de teambuilding activiteiten regelen wij ook voor u een compleet drie gangen diner.

Teambuilding strand

De Teambuilding strand activiteiten bij Uitjes en Eten richten zich op intensieve en sportieve teambuilding! Tijdens het bedrijfsuitje op het strand wordt er door uw collega's samengewerkt. Met elkaar, maar ook met zichzelf!

Teambuilding bedrijven

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om in het jaarlijkse bedrijfsuitje teambuilding activiteiten te verwerken. Uitjes en Eten regelt uw uitje tot in de puntjes!

Outdoor Teambuilding

Wat is er nou lekkerder dan uw bedrijfsuitje in de buitenlucht te houden. De wind door uw haren voelen waaien en genieten van het zonnetje. Steeds meer bedrijven kiezen voor een bedrijfsuitje met outdoor teambuilding activiteiten.