logo Uitjes en Eten - bedrijfsuitjes
Uitjes en eten // Bedrijfsuitjes // Teambuilding // Outdoor
Bedrijfsuitje Zandvoort

Outdoor teambuilding

Wat is er nou lekkerder dan uw bedrijfsuitje in de buitenlucht te houden. De wind door uw haren voelen waaien en genieten van het zonnetje. Steeds meer bedrijven kiezen voor een bedrijfsuitje met outdoor teambuilding activiteiten. Uitjes en Eten heeft dan ook een ruim aanbod van uitjes met outdoor teambuilding activiteiten, op zowel het strand, in het bos of in de stad.

Uitjes en Eten is een evenementenbureau die bedrijfsuitjes en groepsuitjes organiseert door heel Nederland. Zo bieden wij outdoor teambuilding activiteiten in meer dan twintig steden verspreid over Nederland, zes stranden langs de Noordzeekust en verschillende bossen in heel Nederland. Deze drie soorten locaties hebben allemaal hun eigen charme en eigen mogelijkheden voor leuke, gezellige, actieve, ontspannende en ludieke outdoor teambuilding activiteiten.

Alle outdoor teambuilding bedrijfsuitjes van Uitjes en Eten zijn geheel verzorgd. Van ontvangst tot afsluiting, van activiteiten tot de gehele catering tijdens de dag. Kortom een compleet programma, waar u geen omkijken meer naar heeft en u lekker kunt genieten.

Een selectie van onze bedrijfsuitjes en groepsuitjes:


Teambuilding Outdoor

Teambuilding Outdoor

Met Teambuilding Outdoor ga je met elkaar de uitdaging aan en wordt je samen een topteam. De kracht van het collectief zal snel zichtbaar zijn. Teambuilding Outdoor is het ondernemen van speciaal geselecteerde opdrachten waarbij iedereen zijn grenzen verlegd en de andere teamleden inspireert. De dag zal worden afgesloten met een heerlijke BBQ en een drankje.

Vanaf € 27,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
Expeditie Strand

Expeditie Strand

Expeditie Strand, het meest avontuurlijk spelprogramma van Uitjes en Eten. De Expeditie bestaat uit diverse uitdagende teamspelen waarbij samenwerken, strijden maar vooral plezier belangrijk is. Welk team wint de prestigieuze Expeditie Strand bokaal? Het strandprogramma wordt afgesloten met een heerlijke borrel en BBQ buffet.

Vanaf € 30,50 p.p. excl. BTW

Lees meer
Beach Adventure

Beach Adventure

Een uitdagend bedrijfsuitje op het strand. Teams strijden tegen elkaar in zeer wisselende programma onderdelen. Creativiteit, plezier, een beetje 'strijd' en vooral veel lol kenmerken dit programma. Deze spetterende dag zal worden afgesloten met een heerlijke BBQ.

Vanaf € 37,50 p.p. excl. BTW

Lees meer
The Ball is een nieuw en uniek uitje in Nederland

The Ball

The Ball is het nieuwe, hilarische en unieke bedrijfsuitje van Uitjes en Eten. The Ball is 1.83m in doorsnede en wordt rollend door de stad verplaatst. Gedurende de route worden en diverse hilarische opdrachten uitgevoerd. Tijdens de The Ball route kunt u genieten van lekker eten en drinken in diverse restaurants.

Vanaf € 37,50 p.p. excl. BTW

Lees meer
Hilarisch spel; boeiend tot het eind

Escape in the City

Een hilarisch teambuilding programma waarbij het hele team geketend met handboeien door de stad op zoek gaat naar de codes van de cijfersloten van de boeien. Inventief zijn, samenwerken en plezier maken. Dat is het gekste teamuitje van Nederland.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
Sport en Spel op het strand

Strand Sport en Spel

Een geweldig bedrijfsuitje op een Noord-Hollands strand met een licht competitief karakter, dat is een Strand Sport en Spel dag. Lekker op blote voeten deelnemen aan ontspannen activiteiten die voor iedereen leuk zijn. Creativiteit, plezier, een beetje 'strijd' en vooral veel lol kenmerken dit programma. Het strandprogramma wordt afgesloten met een heerlijke borrel en BBQ buffet. Met elkaar genieten op het Hollandse strand.

Vanaf € 26,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
Blokarten Powerkiten

Blokarten Powerkiten

Blokarten Powerkiten is een actief spelprogramma waarbij alle zintuigen worden aangesproken. De groep wordt opgesplitst waarbij 1 team gaat Blokarten en 1 team gaat Powerkiten. Beide programma's zijn hele belevenissen waarbij het Blokarten tot wel 60 km/h gaat. Na alle inspanningen wacht u een overheerlijke BBQ met een heerlijke borrel.

Vanaf € 45,50 p.p. excl. BTW

Lees meer


Uitjes en Eten organiseert naast Teambuilding activiteiten ook andere soorten uitjes zoals bedrijfsuitjes en groepsuitjes. Dit doen wij door heel Nederland. Kijkt u ook eens op de sites over bedrijfsuitjes in Amsterdam, groepsuitjes in Utrecht, teamuitjes in Den Haag of afdelingsuitje in Alkmaar.

Teambuilding

Teambuilding activiteiten

U wilt een teambuilding programma samenstellen maar u groep is zeer divers. U wilt een hechte groep zonder dat er iemand buiten de boot valt. Uitjes en Eten biedt teambuilding activiteiten aan die voor iedereen geschikt zijn.

Teambuilding en eten

Uitjes en Eten zorgt altijd dat uw teambuilding dag tot in de puntjes verzorgd is. Naast de teambuilding activiteiten regelen wij ook voor u een compleet drie gangen diner.

Teambuilding strand

De Teambuilding strand activiteiten bij Uitjes en Eten richten zich op intensieve en sportieve teambuilding! Tijdens het bedrijfsuitje op het strand wordt er door uw collega's samengewerkt. Met elkaar, maar ook met zichzelf!

Teambuilding bedrijven

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om in het jaarlijkse bedrijfsuitje teambuilding activiteiten te verwerken. Uitjes en Eten regelt uw uitje tot in de puntjes!

Outdoor Teambuilding

Wat is er nou lekkerder dan uw bedrijfsuitje in de buitenlucht te houden. De wind door uw haren voelen waaien en genieten van het zonnetje. Steeds meer bedrijven kiezen voor een bedrijfsuitje met outdoor teambuilding activiteiten.