logo Uitjes en Eten - bedrijfsuitjes
Uitjes en eten // Bedrijfsuitjes // Teambuilding // Teambuilding voor bedrijven
Teambuilding

Teambuilding bedrijven

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om in het jaarlijkse bedrijfsuitje teambuilding activiteiten te verwerken. Dit kan verschillende doelen hebben, bijvoorbeeld de communicatie verbeteren of de mate van samenwerking verhogen. Uitjes en Eten organiseert dan ook voor vele bedrijven teambuilding bedrijfsuitjes.

Evenementenbureau Uitjes en Eten organiseert vele verschillende soorten bedrijfsuitjes, waaronder ook teambuilding uitjes. Uitjes en Eten opereert door heel Nederland. In de stad, op het strand of in het bos, Uitjes en Eten regelt het voor u. Wij zijn dan ook goed in staat om een bedrijfsuitje met teambuilding bij u in de buurt te organiseren. Onze bedrijfsuitjes zijn volgens een totaal concept. Hieronder verstaan wij dat we niet alleen de teambuilding activiteiten verzorgen, maar ook de catering. De catering kan bestaan uit een hapje en drankje, maar ook uit een driegangen diner of heerlijke BBQ. Net waar uw voorkeur naar uitgaat.

Zoekt u voor uw bedrijf een leuke teambuilding activiteit, dan bent u bij Uitjes en Eten aan het goede adres. Onze bedrijfsuitjes staan garant voor plezier, gezelligheid, sportiviteit, heerlijk eten en drinken en een goede begeleiding. Kortom: genieten.


Minute to Win it

Minute to Win it

Minute to Win it, een uitje met diverse behendigheidsspelletjes is een combinatie van durf, concentratie, sensatie en humor. Laat je niet afleiden door je tegenstander en probeer de opdracht foutloos uit te voeren. Uiteraard wordt Minute to Win it gecombineerd met een heerlijk diner en gaat de winnaar naar huis met de felbegeerde Minute to Win it trofee.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
Hilarisch spel; boeiend tot het eind

Escape in the City

Een hilarisch teambuilding programma waarbij het hele team geketend met handboeien door de stad op zoek gaat naar de codes van de cijfersloten van de boeien. Inventief zijn, samenwerken en plezier maken. Dat is het gekste teamuitje van Nederland.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
Uitje met eten en fotograferen

Bikken en Klikken

Een leuke Foto Fun Tour met eten en drinken door een stad naar keuze. Tijdens dit groepsuitje lossen jullie in diverse teams de klikopdrachten op met behulp van een digitale camera. Tussendoor wordt er gezamenlijk heerlijk gegeten en gedronken in diverse restaurants. Wie neemt de Bikken en Klikken bokaal mee naar huis?

Vanaf € 22,50 p.p. excl. BTW

Lees meer
Wie is de rat?

Wie is de Rat?

Wie is de Rat is een geheimzinnig bedrijfsuitje. Er is namelijk niemand die weet wie de Rat is. Hoe listig is de Rat en lukt het hem om zijn team te laten verliezen? List en bedrog, teambuilding en een heerlijk driegangen menu staan centraal tijdens dit spel.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
The Ball is een nieuw en uniek uitje in Nederland

The Ball

The Ball is het nieuwe, hilarische en unieke bedrijfsuitje van Uitjes en Eten. The Ball is 1.83m in doorsnede en wordt rollend door de stad verplaatst. Gedurende de route worden en diverse hilarische opdrachten uitgevoerd. Tijdens de The Ball route kunt u genieten van lekker eten en drinken in diverse restaurants.

Vanaf € 37,50 p.p. excl. BTW

Lees meer
Strijdlustig teamspel in een restaurant

DinerSlag

DinerSlag is een strijdlustig teamspel waarbij vele leuke en spannende spelen afgewisseld worden met lekker eten en drinken. Tijdens dit bedrijfsuitje strijden de diverse teams om de DinerSlag Trofee.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
het Weerwolven Dinerspel

Weerwolven Diner

Een enerverend en spannend bedrijfsuitje of groepsuitje in uw stad! Weerwolven Dinerspel is een geraffineerd dinerspel in teamverband. Dit betekent een rollenspel vol met list en bedrog, bluffers, slimheid en plezier.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer


Uitjes en Eten organiseert bedrijfsuitjes en groepsuitjes door heel Nederland. Kijkt u ook eens op de sites over bedrijfsuitjes in Amersfoort, groepsuitjes in Breda, teamuitjes in Apeldoorn of afdelingsuitje in Den Bosch.

Teambuilding

Teambuilding activiteiten

U wilt een teambuilding programma samenstellen maar u groep is zeer divers. U wilt een hechte groep zonder dat er iemand buiten de boot valt. Uitjes en Eten biedt teambuilding activiteiten aan die voor iedereen geschikt zijn.

Teambuilding en eten

Uitjes en Eten zorgt altijd dat uw teambuilding dag tot in de puntjes verzorgd is. Naast de teambuilding activiteiten regelen wij ook voor u een compleet drie gangen diner.

Teambuilding strand

De Teambuilding strand activiteiten bij Uitjes en Eten richten zich op intensieve en sportieve teambuilding! Tijdens het bedrijfsuitje op het strand wordt er door uw collega's samengewerkt. Met elkaar, maar ook met zichzelf!

Teambuilding bedrijven

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om in het jaarlijkse bedrijfsuitje teambuilding activiteiten te verwerken. Uitjes en Eten regelt uw uitje tot in de puntjes!

Outdoor Teambuilding

Wat is er nou lekkerder dan uw bedrijfsuitje in de buitenlucht te houden. De wind door uw haren voelen waaien en genieten van het zonnetje. Steeds meer bedrijven kiezen voor een bedrijfsuitje met outdoor teambuilding activiteiten.